mandag 26. mai 2008

Shopping og shampagne!

De siste dagene i Los Angeles ble brukt til aa handle diverse klaer. Vi fikk nemlig et godt tips om butikk som hadde merkeklaer veldig billigt. Aa butikken var full av snadder priser. Calvin Klein bukser til under hundrelappen. Til og med John Tan tilbrakte flere timer i butikken. Vektkvoten for klaer ble raskt fylt opp. Ellers har vi ikke saa veldig mye spennende aa rapportere fra Hollywood.

Vi har ihvertfall etter mye om og men kommet oss fram til London og Hendon som vi bor naa. Har faatt ett ganske bra hostel for en billig penge. Var litt mye styr med aa finne fram, men det var mest vaar egen feil siden vi hadde feil adresse + at vi rotet med tuben. Foeler vi er ganske snart hjemme, og foelelsen blir ikke mindre av at London er ganske graa for tiden. Regnet oeser ned og skydekket ligger tykt over byen. Har for foerste gang siden Cook Island faatt muligheten til aa lage egen middag. Det var skikkelig deilig aa spise litt "ordentlig" mat igjen.

Er sinnsykt troett akurat naa, men kan ikke gaa til sengs enda. Siden det er + 8 timer i forskjell fra LA og London mistet vi en natt med soevn. Men litt jetlag maa vel regnes med naar man tilbringer 32 timer paa reisefot. Flyturen var skikkelig. Alle hadde egen skjerm med filmer, spill og tv-serier aa velge mellom. Maten var nok en gang prima, eller kanskje det bare er vi som er vant til veldig daarlig mat. ;)

Er godt aa ha plantet bena paa europeisk jord igjen, i tillegg gaar ryktene om at sommeren er kommet til norge. La oss haape at vi faar en fin sommer etter den 30. mai

ha en flott kveld hilsen Martin, John Tan og Tor Ivar

Ingen kommentarer: