fredag 23. mai 2008

Back in the States

Det ble til at vi tok en natt til i San Diego. Vandret oss en tur ned til sentrum for å sjekke ut noen av butikkene. Viste seg at mye var skikkelig billig. Endte opp på en butikk hvor alt kostet mindre enn 50.-, innkludert sko. Ble en del shopping før vi la oss til ro for kvelden.

Turen gikk videre til LA klokken 8.00 om morgenen neste dag. Viste seg at det var umulig å skaffe seg transport inn til Hollywood fra Greyhound stasjonen i downtown LA. Ingen var villige til å ta surfebrettene våres. Var skikkelig heldig og fikk sitte på en pirat taxi. Kostet oss 35$ var egentlig ikke så værst bortsett fra at han sa 20$ først og forandret prisen underveis på turen siden det var lengre enn han trodde.

Her i Hollywood er det veldig mye liv og lyd. Egentlig alt for mye, så er litt glad for at vi ikke skal være her så lenge. Folk skal prøve å lure av deg penger hvorhen du går og det hele er egentlig ganske slitsomt. Ble enig om å ta en rundtur for å se Hollywood skiltet, Bel Air, Beverly Hills og kjendishusene. Var en helt greit tur. Ble kjørt rundt i en hvit limmo hele veien.
På kvelden hadde vi kjøpt billetter til den nye Indiana Jones Filmen, begynte halv 1. om natten. Så hadde en del dødtid før det. Viste seg at det var kjendisfest for In Touch Magazine lengre ned i gata. Kjendisene lot ikke vente på seg. Det var kjente fjes fra både film, tv-serier og musikk bransjen. Høydepunktet var selvfølgelig da Paris Hilton dukket opp med foreldrene sine. Så har fått sedd litt av hvert den tiden vi har vært her. I tillegg fikk vi øye på Seal som kjørte rundt i sin ferrari. Vil også rapportere om at det ikke er en eneste billigbil her i området. Du ser flere ferrarier en vanlige biler kjøre rundt. Bare i går så vi kanskje 20 limmoer kjøre rundt. Så man merker godt hva slags strøk man er i.
Har vært heldig å fått oss hostel mitt i hollywood for 18$ natten. Ikke værdens beste hostel, og staben er egentlig ganske creapy. Var en episode med en som ikke hadde sjekket ut tidsnok. Han ble truet på livet. Fikk beskjed om at de skulle rive av han hodet og at han befant seg ulovlig på eiendommen. De kastet bagasjen hans ut av rommet, det var ikke noe kjære mor her akurat.

Vet ikke hva vi skal gjøre resten av tiden. Kanskje dra ned til venice beach eller santa monica, men det er ganske dårlig vær så vi får se.

Skal hilse fra Paris og resten av gjengen. Ha en god helg...

Ingen kommentarer: