søndag 23. september 2007

Siste dag i Sydney

Ihvertfall for naa. Di siste dagene har vaert slitsomme. Mye gaaing om dagene. Fredagen var vi med paa pubrunde. Ble kjort rundt i tidenes kuleste buss med maasse gaerne folk fra hele verden. Det var veldig morsomt. Ble kjent med masse folk. Dro ut aa spiste med en del av di igaar. Fikk Smakt paa kengurukjott. Det var spesielt. Som en biff bare mye saftigere. Har vaert ute 4 dager paa rad naa. Saa vi begynner aa bli litt sliten. Men det vi treffer saa mye folk fra hele verden at det er verd det. Eneste som bekymrer er at det gaar en del mer penger enn forventet. Tror jeg har brukt ca 300 dollar naa. Australske dollar staar naa i 5.3 saa det blir en del penger av det. Ollet er foresten mye bedre her nede enn i Norge. Var en stor nedtur da vi fant ut at alkoholen her nede er nesten like dyr som i Norge. Utepilsen ligger paa 25 norske. Saa er jo ikke saa ille da. Kjoper altid mugger.

Ellers saa har vi vaert paa Sydney Aquarium. Mye rare fisker. Fikk blandt annet ta paa baby haier. Det og white tipped reef shark var hoydepunktet. Skumle saker.

Idag blir vi nok aa ta turen ned til Sydney harbor for aa se operahuset. Kanskje vi tar oss en tur for aa se paa 3d kino ogsaa. Saa skal vi pakke for aa dra paa 7dagers surfekamp. Det kommer til aa bli helt vilt. Er nok redd for at det blir en del drikking da ogsaa. Men saa faar vi begynne aa begrense oss. Fredag til sondag blir vi nok aa oppholde oss i naerheten av Brisbane, nermere bestemt surfers paradise.

Det var det for denne gang. Hilser fra John Tan og Martin

Ingen kommentarer: